zaterdag 28 juni 2008

maandag 23 juni 2008

'Back to the 90's: Fellini Style'


Vrijdag a.s. is er de Fellini reünie in de Nieuwe Nor. Wie gaat?
Aanvang 21:00 uur. Entree 7,50 eypo, voorverkoop 6,-
Kaartjes zijn ook te koop bij Satisfaction. Meer info zie nieuwenor.nl

vrijdag 20 juni 2008

Hans belt nummerinformatie

Download de Flash Player als u hier geen videoplayer te zien krijgt.

Kijk op hansteeuwen.tv voor nog meer doldwaze mafketelerij.

vrijdag 13 juni 2008

Joran zet de bloemetjes buiten!


Was redelijk gechoqeerd door de Pinkpopfoto, maar het kan blijkbaar altijd erger... Je zal je maar een emmertje drinken met onze vol d'r oppe Joran en van niks weten!

Inge

woensdag 11 juni 2008

dinsdag 10 juni 2008

Pinkpop picz

Hier wat fotokes van de Pinkpop-zaterdag!

Nepbushalte voorkomt weglopen

Duitse verpleeghuizen hebben een middel gevonden tegen weglopende Alzheimer- patiënten. Buiten het terrein zijn nepbushaltes geplaatst. Patiënten die daar op de bus wachten kunnen zo eenvoudig door het personeel worden opgespoord.
Het komt vaak voor dat politieagenten vermiste patiënten moeten zoeken die op weg zijn naar een niet-bestaand thuis of familieleden.
De gemiddelde leeftijd van de patiënten is 84. Hun korte termijngeheugen werkt bijna niet meer, het lange termijn- geheugen wel.

"Het klinkt gek maar het help echt", zegt Franz-Josef Goebel, voorzitter van de hulporganisatie "Old Lions". "Ze herkennen het bord van de bushalte en denken dat als ze maar wachten, ze wel thuiskomen."

Verplegers benaderen de mensen bij de bushalte voorzichtig, zeggen dat de bus later komt en nodigen de wachtenden uit voor een kop koffie. Vijf minuten later zijn ze vergeten waarom ze met de bus wilden. Bron: Telegraaf