zondag 23 november 2008

Klinkert










ff wat phonepics geupload..

donderdag 20 november 2008

Peppers-drummer dol op Schiffmachers tattoo-kit

DEN HAAG/LOS ANGELES - Chad Smith van de Red Hot Chili Peppers drumt tegenwoordig op het 'tattoo-drumstel' van Henk Schiffmacher. Smith wijdde het beschilderde slagwerkinstrument afgelopen weekeinde in tijdens het Buddy Rich Memomorial Concert in New York. Sindsdien is hij niet meer achter het drumtoestel weg te slaan.'De rockster was na het optreden razend enthousiast over het drumstel. Hij smeekte letterlijk op zijn knieën of hij het drumstel mee naar zijn huis in Los Angeles mocht nemen'', aldus een woordvoerder van de Haagse muziekwinkel Rock Palace, die bij het herdenkingsconcert voor de legendarische drummer Buddy Rich aanwezig was. Smith speelde daar onder meer Dani California van de Red Hot Chili Peppers en Hocus Pocus van de Nederlandse band Focus.Smith heeft onlangs een band geformeerd met Sammy Hager (ex-Van Halenzanger), gitaarlegende Joe Satriani en Michael Anthony (voormalig Van Halenbassist). In november gaat de band de studio in om een album op te nemen. Smith gaat zijn nieuwe drumstel gebruiken bij de opnames en de tournee door Amerika.Henk Schiffmacher beschilderde de drumketels in september van dit jaar met klassieke symbolen en onderwerpen uit de zogenoemde tribal- en tatoeagekunst. Het resultaat is een compilatie van Schiffmachers bekende werken.Smith leent het Nederlandse drumtoestel voor onbepaalde tijd. Als het instrument uiteindelijk doorleefd terugkomt in Nederland, wordt het geveild en gaat de opbrengst naar Orange Babies. ''Het is onze gift aan Smith. Het drumtoestel wordt er alleen maar weer waard als hij erop speelt'', aldus de woordvoerder. Thnx2mo (ANP)

Niets is wat het lijkt...


Dubieuze rol voor Beth Holloway in documentaire. Deze week in Revu. Uit de documentaire Natalee, the Unrevealed Time Lines van René Gielen blijkt dat het niet zo vreemd is dat Joran van der Sloot nooit is veroordeeld voor de verdwijning van Natalee Holloway. In de film wordt duidelijk dat Natalee’s moeder Beth Reynolds vanaf het begin van de zaak heeft gelogen en politie en justitie ook op andere manieren heeft misleid. Gielen onderzocht als enige de kant van de familie Holloway. In de documentaire legt toenmalig onderzoeksleider Gerold Dompig uit dat elke poging tot onderzoek naar de familie werd gefrustreerd door de Amerikaanse autoriteiten. Dompig werd zelfs in zijn eigen politiebureau bedreigd door de Amerikaanse consul en de FBI, omdat hij onderzoek naar de Holloways wilde doen. Volgens Gielen klopt vooral de handel en wandel van moeder Beth Reynolds van geen kanten. Zij landde na Natalee’s verdwijning al zo snel op Aruba, dat ze wel meer moet hebben geweten. Gielen toont een document waaruit blijkt dat Beth Reynolds veel eerder arriveerde dan ze zelf altijd beweert. Bovendien had zij bij aankomst een stapel posters bij zich, waarin zij Natalee vraagt contact met haar op te nemen, en die al eerder moeten zijn gemaakt. Mysterieus is ook wat er gebeurde na de tip dat Natalee in een crackhouse zit. De familie liet een zogeheten medical jet van de VS naar Aruba komen. De Arubaanse autoriteiten werden niet ingelicht. Omdat Natalee Holloway pertinent niet naar huis wilde, besloot de familie het crackhouse met een groep vrienden ’s nachts te bestormen. Een groep mannen viel echter al eerder op de avond het drugspand binnen. Ze zeggen dat ze Natalee niet hebben gevonden. De volgende dag vertrok de medical jet. Duidelijk wordt ook dat de gang van zaken sterk is beïnvloed door de politieke druk van de Amerikaanse overheid op Aruba, maar ook op Nederland. Zoals Dompig aan het einde van de documentaire verzucht: ‘Helaas, het gaat niet om Natalee. Als het om Natalee ging, dan was het allemaal anders afgelopen.’ Bekijk hier de trailer van de dvd Natalee, the Unrevealed Time Lines Arthur de Boer. www.youtube.com

zondag 9 november 2008

HMC, Fiets van de maand !


Afbeelding toevoegen














kTm Superduke 990(R).
Sinds 'n paar jaar is r de dikke broer van de legendarische cult bike 'The duke'(640): 'n Soort futurischtische productie supemotard van kTm, met 'n vet blok uit begin jaren '90. De 990 is wat mij betreft de ultieme funbike en meer. Lekker knallen ! '07 en '08 modellen en de legendarische voorloper toen en nu.
990 DUKE :186 kg. 122 peekaas denkk. 999 ccm.4 stroke. 2 cylinder. V75# .6 speed.wp. suspension all over. Onder de txt R versies, iets racier. .

zaterdag 8 november 2008

vrijdag 7 november 2008

zaterdag 1 november 2008