donderdag 30 april 2009

Massive Action Game "MAG"



256 man tegelijk online, lagfree, only on PS3, the biggest online shoot-out ever! The devs built a new network architecture to support 256 human players at once :D

...

zaterdag 18 april 2009

vrijdag 17 april 2009

Klinker op slot



Over ruim twee weken doet eigenaar en uitbater Paul Leentjens de knip op de deur van De Klinker. Voor het laagdrempelige café voor (oudere) jongeren valt het doek. Dat zal bij sommige verstokte bezoekers pijn doen. De Klinker maakt plaats voor de ambitieuze plannen van de gemeente Heerlen en woningcorporatieWeller. Die vormen de Oude Veemarktstraat en de Morenhoek om tot een plek waar studenten, ondernemers en artiesten zich thuis moeten gaan voelen. De resultaten in de passage worden steeds duidelijker zichtbaar: winkeltjes, een grand café en bovenwoningen zijn in aanbouw. En nu maar hopen dat het inderdaad een bruisend stukje Heerlen wordt, zoals de gemeente en Weller voor ogen hebben. Leentjens (48) zegt dat hij de afgelopen maanden samen metWeller onderzocht heeft of De Klinker gehandhaafd kon blijven. „Omdat boven het café appartementen komen, moet de hele zaak geïsoleerd worden. Dat zou een erg kostbare klus zijn. We hebben ook nog andere mogelijkheden bekeken, maar die opties waren allemaal niet haalbaar. Het grand café bestieren is voor mij geen optie. Dat mikt op een heel ander publiek. We hebben ook nog gekeken of ik misschien het Kegelpaleis in het centrum kon exploiteren. Maar ook daar hing een te fors prijskaartje aan. Nee, na veel wikken en wegen heb ik een regeling metWeller getroffen, die voor beide partijen aanvaardbaar is.
Ik zet er een punt achter,” zegt de kroegbaas. De Klinker heeft, net zoals bijvoorbeeld discotheek Femina die enkele jaren geleden sneuvelde, een rijke historie in Heerlen. De kroeg begon begon jaren tachtig aan de Emmastraat (nu Pancratiusstraat) in de tijd dat bands als Simple Minds en Talking Heads hoogtij vierden. Dat trok een bepaald (meer alternatief) publiek, dat Leentjens op 1 mei 1990 trouw bleef toen hij het café overnam. Vier jaar later verkaste het ‘cultcafé’ naar de Oude Veemarkt. Live-optredens, dj’s en ook karaoke-avonden trokken het nodige publiek. De legendarische zaterdagse soep, gemaakt en opgediend door Leentjens’ broer Frank, vond gretig aftrek. Niet in de laatste plaats omdat die tien liter gratis uitgeserveerd werd. „De bezoekers, maar zeker ook ik, zullen dat gaan missen. Het wordt tijd voor iets nieuws. Ik sluit niet uit dat ik op termijn weer een café in de binnenstad van Heerlen ga beginnen. Het moet absoluut Heerlen worden, dat is mijn plek. Met Maastricht of Sittard heb ik niks. Maar eerst ga ik reizen en ideeën opdoen.”
De zwanenzang van De Klinker klinkt op zondagavond 3 mei vanaf een uur of acht.
Bron: Limburger.nl

Internetpiraten een jaar de cel in

STOCKHOLM - Een rechtbank in Stockholm heeft vrijdag de vier oprichters van de Zweedse internetsite The Pirate Bay veroordeeld tot een jaar gevangenisstraf.
Het Zweedse viertal stond terecht, omdat zij zouden meewerken aan de uitwisseling van muziekbestanden en speelfilms waarop auteursrechten rusten.
De piraterijzaak kreeg bij de behandeling in februari wereldwijde aandacht. The Pirate Bay is een van de bekendste sites voor internetgebruikers die op illegale manier aan muziek en films willen komen. De site biedt de films en muziek niet zelf aan, maar levert zogenoemde 'torrent'-bestanden, waarmee internetgebruikers de content kunnen uitwisselen.
De vier oprichters moeten ook ruim 30 miljoen kroon (2,7 miljoen euro) schadevergoeding betalen aan de entertainmentindustrie, zo oordeelde de rechter vrijdag.

Om 13:00 staat er een persconferentie op het programma. Hierin zullen de oprichters sowieso aankondigen tegen de beslissing in hoger beroep te gaan.

Fine Music



Download my latest mix here

Fijn weekend allemaal!
G

zaterdag 11 april 2009

zondag 5 april 2009

In gen Schelm


Wijntje drinken in de Schelm

donderdag 2 april 2009

Wij zijn 3 weekjes naar Curaçao



Dit hierboven is ons huisje :D
Tot snel lieve vriendjes en vriendinnetjes!