vrijdag 30 oktober 2009

Paranormal Activity



After a young, middle class couple moves into what seems like a typical suburban “starter” tract house, they become increasingly disturbed by a presence that may or may not be somehow demonic but is certainly most active in the middle of the night. Especially when they sleep. Or try to.

maandag 26 oktober 2009

Wie gaat verder nog?

Luitjes,

Laat even a.s.a.p. iets weten als je meegaat naar Gotcha.
[vrijdag 20 november]
In loop van deze week willen we gaan reserveren.

Groet, Roedie

COD:MW2

zondag 25 oktober 2009

maandag 19 oktober 2009

Gotcha! 20 november in Maastricht

The Gotcha! Allstars: het beste van 20 jaar Gotcha!

De Haarlemse funkband begint deze maand met toeren.

Eind 2008. In een Haarlemse kroeg vindt een geheimzinnige meeting plaats. In een afgeschermd hoekje zitten 8 mannen, die elkaar duidelijk goed kennen maar lange tijd niet samen zijn geweest, iets met elkaar te bespreken. Hier zit de succesvolle begin jaren negentig line-up van één van Nederlands meest spraakmakende bands: Gotcha!

Er wordt gesproken over vroeger, over nu, maar vooral over de toekomst; een Gotcha! reünie- tour. Er wordt gelachen, er wordt geproost en er wordt een plan gemaakt. De volgende dag geeft (mede-)oprichter Ro aan dat ie er wegens omstandigheden niet bij kan zijn. Klaar, zonder Ro gaat het niet door, jammer dan.

Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan. "We kwamen die avond bij elkaar en dat voelde meteen goed, alsof een stel broers elkaar na een lange tijd weer zag.", aldus drummer Martijn Bosman. De koppen gaan weer bij elkaar en dan komt het hoogste woord eruit; Gotcha! gaat toch weer spelen, maar dan onder de naam Gotcha! Allstars.

Het beste van 20 jaar Gotcha! zal samensmelten in de Gotcha! Allstars. Naast de originele leden, zullen ook leden uit latere Gotcha! bezettingen, zoals Pieter Both en Koen Lommerse van Beef, van de partij zijn. "Ook voor Ro zal er altijd een mic klaar staan", zegt zanger/rapper E1 Ten.

In samenwerking met We Funk Music is er een korte tour geboekt die eind 2009 zal plaatsvinden. En dat is nog niet alles. Suburban Records zal de eerste twee albums, "Words & Music From Da Lowlands" en "Gotcha! Gotcha!" rond die tijd opnieuw uitbrengen.

vrijdag 20 november | muziekgieterij maastricht | doors open 20:00 uur | price 17,50

Bron: musicfrom.nl

vrijdag 16 oktober 2009

"We Did This For The Show"

Een 6-jarig jongetje in de Verenigde Staten van wie werd gevreesd dat hij in een op drift geraakte heliumballon zat, is levend teruggevonden. Falcon Heene had zich verstopt in een doos in de zoldergarage bij hem thuis in Fort Collins (Colorado).

De rondvliegende ballon zorgde in de VS voor grote ophef. Helikopters volgden de ballon, terwijl autoriteiten studeerden op een manier om het gevaarte veilig aan de grond te krijgen.

Na een zachte landing op een grasveld werd het jongetje niet aan boord aangetroffen.

Op de vraag van een journalist waarom het jongetje niet kwam toen hij werd geroepen, antwoordde het joch echter: "Jullie zeiden toch dat we dit voor de show deden?"

dinsdag 6 oktober 2009

pics 25092009

Klik hier voor de fotokes.

maandag 5 oktober 2009

Galway (be)for(e) Christmas





Hey people,

Leip en ik gaan dit jaar voor de kerst naar Galway. Van 18 t/m 22 december.
Als iemand zin heeft om mee te gaan, zouden we dat uiteraard chill vinden!




We hebben relaxede kamers geboekt in het Clybaun Hotel, vluchten zijn er ook nog en redelijk goedkoop rond de 130 EYPO per persoon voor heen en terugvlucht. Clybaun heeft kamers voor 50 EYPO per nacht. Voor de zekerheid ff de site:





Brit overleeft mislukte bungeejump!





www.nu.nl

zaterdag 3 oktober 2009