zaterdag 31 maart 2007

SNS Mazzelsparen



Hey Appers!


Dolluh Linders en ik hebben eindelijk de daad bij het woord gevoegd en een gemeenschappelijke rekening aangevraagd. Het is de SNS Mazzelsparen-rekening geworden. Hierop kunnen we maandelijks een nader te bepalen bedrag overmaken en sparen tegen 2% rente, totdat we zin hebben om de pieken te spenden (Blaster, gemeenschappelijke vakantie enz.), pieken zijn meteen opneembaar. Misschien is het zinvol om het dinsdag voor het filmpje er even over te hebben. Extra grappige bijkomstigheid is dat wanneer we een bedrag van €1000,- bij elkaar gespaard hebben, we gratis meespelen in de Lotto via deze rekening (met een hoofdprijs van €4.000.000,- die op kan lopen.) Bovendien wordt er elke maand een gelukkige getrokken waarvan het saldo op de rekening wordt verdubbeld!

Dit is natuurlijk niet het belangrijkste, maar stel je eens voor...

Rekening is aangevraagd op Linders'en mijn naam, we krijgen de zooi waarschijnlijk komende week toegestuurd, vanaf dan zouden we concreet kunnen worden en een maandelijks bedrag afspreken ( bv. 6 man X €20,-/maand = €120,-/maand X 12 maanden = €1440,-/jaar (plus rente), met de kans op meer vanaf €1000,-) Dit betekent dat we 2 X per jaar iets kunnen organiseren voor €750,- of dus doorsparen en voor 1 vette actie gaan, denk aan Curacao 2008!


Klinkt goed, toch?!!! JOOOOOOOOOHAAAAAAAAAAAAN!


Greets Riller, graag comments!!

http://www.snsbank.nl/index.asp?navigationID=6946

vrijdag 30 maart 2007

één

HIEPHIEPHOERA voor het 1 jarig bestaan van het BLOG!

donderdag 29 maart 2007

GTA IV


Nog een paar uurtjes en dan is het zover!

maandag 26 maart 2007

donderdag 22 maart 2007

dinsdag 13 maart 2007

Mierenneukerij

'Mierendilemma' voor geweldloze monniken

A'dam - Boeddhistische monniken breken zich het hoofd over hoe ze een Maleisische tempel kunnen vrijmaken van een mierenplaag zonder de insecten te doden. Hun levensbeschouwelijke overtuiging verbiedt enig geweld tegen mensen of dieren.

De Hong Hock See tempel in de noordelijke staat Penang wordt nu al een jaar geplaagd door stekende rode mieren, aldus een woordvoerder van de tempel. Een bezoeker werd vorige maand zo hard gebeten dat hij in het ziekenhuis moest worden behandeld.

Geprobeerd is de mieren met een stofzuiger te verwijderen en ze in een nabijgelegen bos los te laten, maar dat bleek niet afdoende. Voorlopig is een waarschuwingsbord geplaatst.

In de tempel wonen zo'n tien monniken en het heiligdom wordt bezocht door honderden volgelingen.

maandag 12 maart 2007

VERJAARDAG BART!

Hoi

ik ben vandaag jarig!

en om daar het glas op te heffen is een ieder die zich aangeproken voelt welkom van af 20:00 uur.

Gewoon nix speciaals zeg maar, bla..

kiek mar wasse dees!

groeten bart!

vrijdag 9 maart 2007

New York City

Hier alvast een kleine sfeerimpressie, het was erg koud (-12 gemiddeld overdag), erg heftig! Alles was natuurlijk oversized, de burgers, de pizzas, de mensen (behalve het bed op onze hotelkamer, allebei met de voeten over de rand). Hoogtepunt was toch wel de Olsen-twin (welke weten we niet, door de mega-zonnebril onherkenbaar) die opeens werd opgehaald door een veel te vette wagen, en veel te veel security.


Linkse foto is de kazerne van Ghostbusters!

donderdag 8 maart 2007

MEGA pixel


Altijd al de oude Inca stad Machu Picchu in Peru van dichtbij willen zien?
Op de foto van deze site kun je zo ver inzoomen dat je de rupsen tussen de stenen muren ziet zitten.

Red light?

Yoooo Gasten!!
Ik zie jullie zaterdag weer in Heerlen!
Nu ff een super coole reclame met een hoog "fight club" gehalte.
Check it out:
http://www.qinetiq.nl/entry/1310/red_light_green_light#body

Greetz
Feer

dinsdag 6 maart 2007

Deleted scene: Borat gets massage

Man ejaculeert op slapende vrouw tijdens vliegreis


Een 20-jarige medewerker van Northwest Airlines moet mogelijk de cel in omdat hij tijdens een vlucht van Seattle naar Minneapolis ejaculeerde op een slapende vrouw. Dat meldt persbureau AP dinsdag.

Volgens de aanklacht nam de man plaats op de lege stoel naast haar, terwijl de vrouw probeerde een dutje te doen. De man betastte haar en stond vervolgens op. Daarna ontdekte de vrouw dat de man op haar was klaargekomen. Zij waarschuwde het cabinepersoneel, waarna de man kon worden aangehouden.

De man maakt volgens de vliegtuigmaatschappij geen deel uit van het cabinepersoneel van Northwest Airlines. Ook vond het incident niet plaats onder werktijd van de man.
De medewerker is inmiddels geschorst en riskeert een celstraf van zes maanden. Bron: Nu.nl

maandag 5 maart 2007

"I am the Law!"

In het Verenigd Koninkrijk worden burgers op straat in de gaten gehouden door camera's, die zijn verbonden met een commandopost. Binnenkort zal er aan de camera's een luidspreker worden toegevoegd, zodat vanuit de commandopost gereageerd kan worden op overtredingen op straat.


Enkele dagen geleden scheurden twee meisjes in het Noord-Engelse Middlesborough twee bladzijden uit een tijdschrift en gooiden die weg. Plotseling riep een boze stem hen op om het papier in de daarvoor bestemde bak te deponeren. De hele straat kon de berisping volgen.
Middlesborough is de eerste Engelse stad met luidsprekers aan de camera's, maar binnenkort zullen er in vier steden soortgelijke systemen worden geplaatst. Als de proef gunstig verloopt zal de rest van het land volgen.
Ook wil men apparatuur gaan plaatsen waarmee gesprekken kunnen worden afgeluisterd, om zo misdaden te kunnen stoppen voordat zij begaan zijn. In Nederland wordt deze techniek al getest.

De camera's in Heerlen hangen er al, nu nog een luidspreker ernaast en een richtige Heerlenaar in de commandopost die in het dialect tegen je begint te (raas)kalle als je een peuk op straat gooit..

donderdag 1 maart 2007

Uit het maandelijkse oude doosje


Foto genomen in Parijs.

Pinkpop program 2007


PINKSTERMAANDAG 28 MEI: 11.00-23.00 UUR
THE SMASHING PUMPKINS * LINKIN PARK
ARCTIC MONKEYS * SCISSOR SISTERS
WOLFMOTHER * THE FRATELLIS * KORN
EVANESCENCE * DAVE MATTHEWS BAND
STONE SOUR * 30 SECONDS TO MARS
THE KOOKS * MACY GRAY * MARIA MENA
THE MAGIC NUMBERS * FIVE O'CLOCK HEROES

ZONDAG 27 MEI: 13.00-23.00 UUR
MUSE * SNOW PATROL
IGGY & THE STOOGES * RAZORLIGHT
GABRIEL RIOS * LOSTPROPHETS
ILSE DELANGE * GOGOL BORDELLO
OZARK HENRY * AMY WINEHOUSE
MAXIMO PARK * PAOLO NUTINI * GOOSE

ZATERDAG 26 MEI: 15.00-23.00 UUR
MARILYN MANSON * WITHIN TEMPTATION
JULIETTE & THE LICKS * WIR SIND HELDEN
GOOD CHARLOTTE * C-MON & KYPSKI
STEVIE ANN * VIBERIDER


more to come..