donderdag 29 november 2007

Fly



Je hoeft helemaal de ruimte niet in om gewichtloosheid te ervaren. Gewoon 'n beetje stunten in een sportvliegtuigje en je komt al een heel end..

Vrijdag in de Nor

Cilvaringz van de Wu-Tang Clan. Aanvang 21:00. Entree 10 eypo.

Het sprookje dat 'Cilvaringz' heet is er 1 die elke hiphopartiest wel zou willen beleven. Cilvaringz is namelijk hard op weg om 's lands grootste hiphopartiest ooit te worden. Een sprookje dat in Tilburg begon met een droom over lid worden van de befaamde Wu-tang Clan. Een droom die na 1001 nachten uitkwam toen hij in 1999 bij The RZA persoonlijk een contract tekende op het label 'Wu-Tang International'. Pas in 2007 kwam er dan uiteindelijk zijn langverwachte debuut-album 'I' ('One') als Wu-Tang member waarop maar liefst 6 van de orginele Clan leden te horen zijn. Lees verder...

woensdag 28 november 2007

MBO

Zeker 75.000 werklozen die in de bijstand zitten krijgen de komende jaren de kans om een MBO-diploma te 'behalen' zonder dat zij er ook maar 1 seconde voor op school hoeven zitten, aldus het AD. Volgens het dagblad gaan de Sociale Dienst, het CWI en uitkeringsinstantie UWV deze methode vanaf volgend jaar actief gebruiken om zo veel mogelijk werklozen aan het werk te krijgen.
Omdat het makkelijker is om aan een baan te komen met een diploma, gaan de instanties de papiertjes uitdelen aan steuntrekkers die daar nooit voor hebben geleerd.
Een diploma is essentieel op de steeds sneller veranderende arbeidsmarkt, zegt directeur Erik Kaemingk van Kenniscentrum EVC. 'Mensen werken niet meer een leven lang bij dezelfde baas. Ze komen op straat door een reorganisatie of moeten om een andere reden op latere leeftijd een andere baan zoeken. Een diploma helpt dan.'
In 2002 kregen 2.000 werklozen op deze manier een diploma, dit jaar zijn het er 10.000. Om te bepalen of iemand een MBO-diploma waard is, wordt gekeken naar werkervaring.
Bron: zibb.nl

dinsdag 27 november 2007

Puke



Ook zo hier. Laat maar weten als je ook interesse hebt in dit mailtje. ;)

Even een classic :D



De zeer ernstige gevolgen van Reodie's mailterror!

zondag 18 november 2007

Alien vs Predator 2 Requiem



Exclusive IGN clip "Store Showdown"

zaterdag 17 november 2007

Amy snuift on stage



Handig zo'n suikerspinkapsel.

Dommino

Schokkend nieuws:
Record Domino Day niet gebroken! 3.671.465 steentjes zijn er omgevallen, dus het is niet gekomen tot een nieuw wereldrecord. In tegenstelling tot de afgelopen negen jaar is het vandaag uiteindelijk niet gelukt.

Voor nazorg klik hier

maandag 12 november 2007

Kyano Rila

Hahahaa!

Gisteren 11e van de 11e om 11:11 uur 's avonds is mijn neefje geboren!
Z'n voornaam is Prins, hahahaha, nee Kyano heet de kleine man. Tijdstip is geen grapje..

Greetz Riller!

zaterdag 10 november 2007

10-11

D’r 10e van d’r 11e: Vasteloavends Aod op Nuj
19.11 oer op ’t Pancratiusplei i Heële
Mit é geweldig program, klasse artieste en vöal sjeële zever!



vrijdag 9 november 2007

Hihi


Wat zou er aan de binnenkant van de deur staan?

zondag 4 november 2007

Bowling + Rollercoaster = Fun!

Haha, dat krijg je als zieke ventjes zich gaan vervelen...

donderdag 1 november 2007