vrijdag 29 mei 2009

Waarom het extra cool is..

..als jullie 26 juni mee komen feesten!

Onder andere daarom dus!

In Nijmegen zingen ze nog steeds liedjes over
toen jullie op dat appe feestje waren..

Nadere info, locatie, etc. volgt

x cyrille

Krezip?

Vrijdag 29 mei - De geruchten, dat Krezip zondag de open- gevallen plek in de programmering op zondag zal gaan invullen, worden steeds sterker..
In het middagprogramma van Claudia op 3FM werd het idee geopperd om Krezip te laten terugkeren op Pinkpop. Jan Smeets had er wel oren naar, maar benadrukte dat er nog steeds werd gezocht naar een buitenlandse band. De kans van slagen lijkt echter steeds kleiner te worden.

In 2000 brak Krezip definitief door dankzij hun optreden op Pinkpop. Legendarisch werd hun nummer "I would stay". Nu, negen jaar later, zou het geweldig (kut - red.) zijn, als ze tijdens hun afscheidstournee ook weer op Pinkpop zouden staan.

donderdag 28 mei 2009

Depeche Mode afgezegd

Het is helaas niet mogelijk om kaarten te ruilen en/of terug te geven. Kaarten worden niet teruggenomen. We verwijzen je hiervoor naar onze algemene voorwaarden, zoals vermeld op de Pinkpop website. Met de aanschaf van het entreebewijs ben je akkoord gegaan met deze algemene voorwaarden. Dit is een overmacht situatie waar wij niets aan kunnen doen.
Wijzigingen van het Pinkpop programma zijn altijd voorbehouden.



Ha..Ha..Ha..:(
thus:
Nou doe mij maar een kaartje Rome Berlijn of Sevilla ;)

src pinkpop.nl

zondag 24 mei 2009

FNM komt met Europese tour

De Amerikaanse rockgroep Faith No More gaat weer optreden. Komende zomer trekt de groep, die elf jaar geleden uit elkaar ging, langs verschillende podia en of festivals in Europa. Dat heeft de woordvoerder van bandleider Mike Patton maandag bevestigd.

De alternatieve rockformatie, bekend van nummers als We Care a Lot, Epic en Midlife Crisis werd in 1982 opgericht. De band was in de jaren tachtig vooral berucht om de gevechten die de muzikanten met elkaar hadden. Vanwege de matpartijen werd zanger Chuck Mosley in 1988 ingeruild voor Mike Patton.
In 1998 gaven de bandleden, die elk ook aan eigen projecten werkten, er de brui aan en gingen hun eigen weg.

Do. 20 augustus 2009 staan ze o.a. op Pukkelpop.

Zero Tolerance

Mensen

Pinkpop hanteerd dit jaar een Zero Tolerance beleid...

Vingerafdruk

Het is bijna zover, per 28 Juni 2009 moet iedereen die een nieuw reisdocument aanvraagt twee vinger- afdrukken inleveren. Dit gaat volgens de richtlijnen van de EU waarin staat dat elke lidstaat zijn reis- documenten van vingerafdrukken moet voorzien. Deze worden opgeslagen in een chip op het document.

Nederland loopt hierin behoorlijk voor in vergelijking met andere lidstaten. Het Verenigd Koninkrijk is pas een proef gestart met een nieuw paspoort en in Duitsland had de overheid na massaal protest tegen de vingerafdrukken deze verplichting optioneel gemaakt.

Naast de richtlijn te volgen, doet Nederland er nog een schepje bovenop. Niet alleen komen deze vingerafdrukken op de RFID-chip in je paspoort, maar ze komen ook in een centrale landelijke database. Een meerderheid van de Tweede Kamer was voor het wetsvoorstel om politie en justitie toegang te geven tot de vingerafdrukken van alle Nederlanders. Nederland is daarmee uniek, aangezien geen enkel ander land toegang heeft tot de vingerafdrukken van al haar inwoners.
Of je blij moet zijn met deze ontwikkeling is de vraag. Zo heeft een hacker op afstand paspoortchips weten te kopiëren zonder dat de drager het merkte, en bleek uit een rapport van de Europese Commissie dat identiteitsbewijzen waardeloos zijn in de strijd tegen het terrorisme.

Camping D

De gemeente Heerlen verleent dit jaar burenhulp door een camping in te richten op het Heerlense sportpark Kaldeborn tijdens het komende Pinkpopweekend (30 mei t/m 1 juni) in Landgraaf. In de gemeente Landgraaf zelf worden zoals gewoonlijk drie kampeerterreinen ingericht voor Pinkpopbezoekers. Dit jaar komt er in Heerlen dus een vierde camping bij.

Deze 4e Pinkpopcamping (camping D) wordt ingericht vanaf zaterdag 30 mei tot en met maandag 1 juni 2009 op de sportvelden van Heerlen Sport gelegen in sportpark Kaldeborn en biedt onderdak aan maximaal 10.000 festivalgangers. Ook wordt een aparte tijdelijke parkeerplaats ingericht voor maximaal 2.500 auto's van campinggasten. Verder wordt de tennishal Kaldeborn ingericht als feestlocatie waar alleen campinggasten toegang hebben.

zaterdag 23 mei 2009

vrijdag 22 mei 2009

Bejaarde reizigers gaan piraten te lijf

LONDEN - Onverschrokken bejaarden hebben een aanval van Somalische piraten op een Brits cruiseschip afgeslagen. Dit heeft de reder van het schip, de MSC Melody, vrijdag laten weten.

Het incident had plaats op de Indische Oceaan vlak bij de Seychellen. Somalische piraten probeerden de MSC Melody te enteren, maar de opvarenden boden weerstand.

De bejaarde passagiers van het schip gingen de piraten onder meer met dekstoelen te lijf.



Kijk, hier heb ik nu respect voor, deze bejaarden, waar ik doorgaans niet zo op gesteld ben, want die zeiken me te zeer over het algemeen.
Maar hier komt duidelijk naar voren dat het mensen uit andere tijden zijn, die een oorlog hebben mee gemaakt, en dat wij ons daar waarschijnlijk geen drol bij kunnen voorstellen, aangezien onze generatie met elkaar op de vuist gaat in de Efteling, omdat iemand een scheet laat.

dinsdag 19 mei 2009

zaterdag 16 mei 2009

Pinkpop filmpje

Jaja jongens en meisjes, over 2 weekjes is het weer zover. Hier alvast een filmpje..

vrijdag 15 mei 2009

woensdag 13 mei 2009

maandag 11 mei 2009

Terminator Salvation



Set in post-apocalyptic 2018, John Connor (Bale) is the man fated to lead the human resistance against Skynet and its army of Terminators. But the future Connor was raised to believe in is altered in part by the appearance of Marcus Wright (Sam Worthington), a stranger whose last memory is of being on death row. Connor must decide whether Marcus has been sent from the future, or rescued from the past. As Skynet prepares its final onslaught, Connor and Marcus both embark on an odyssey that takes them into the heart of Skynet’s operations, where they uncover the terrible secret behind the possible annihilation of mankind.

zondag 10 mei 2009

HMC Hayley-Marie Coppin

From da movie Cashback. Delicious!

dinsdag 5 mei 2009

GeoCities the end

Zoekgigant Yahoo trekt later dit jaar de stekker uit haar GeoCities-dienst. Hiermee komt een stukje internetgeschiedenis ten einde, aangezien GeoCities één van de grootste aanbieders van gratis websites was.
GeoCities werd in 1994 opgericht en was één van de eerste plekken waar internetters terecht konden voor het makkelijk en gratis maken van een eigen site. In 1999 werd het bedrijf overgenomen door Yahoo voor het bizarre bedrag van 2,9 miljard dollar. GeoCities had toen 1,1 miljoen gebruikers, maar had toen al haar piek bereikt.
GeoCities kreeg onder internetgebruikers in de loop der jaren een steeds slechter imago. Homepages van gebruikers waren vaak lelijk en druk, en bedolven hun bezoekers onder de advertenties. Met de opkomst van moderne gratis of goedkope webhostingdiensten nam de aantrekkingskracht van GeoCities bovendien steeds verder af.
Het is momenteel al niet meer mogelijk om een GeoCities-profiel aan te maken. Aankomende zomer geeft Yahoo meer informatie vrij over de uiteindelijke sluiting van de dienst.



De eerste HMC pagina's werden 9 jaar geleden online gezet bij Geocities. Cyrille's pdsaanmelding, zie Links, is nog gehost bij Geocities. Gerard heb jij niet nog een website van de 'Gebraden Haan' op Geocities staan?

COD: NAZI ZOMBIES



Deze COD: World at War bonuslevel is echt de beste ooit, supermoeilijk maar echt te gek om te doen en enorm verslavend.

Pure terror, muhahahaaa

zaterdag 2 mei 2009

Tech 23

"Hier hebben we de tech 23 endorskeleton mecha zorbot pro bionic jet propulsion ion driven battle armor. Gemaakt van hittebestendig ademend keramiek van de Planeet Kul met daarover heen een finish van cyber optic camo varnish die voor zover we weten zelfs bestand is tegen de aanval van een plasma gun uit de 40 watt categorie". Aldus C.
vrijdag 26 juni tot vrijdag 3 juli is de eindexamenexpositie in Rotterdam.

iSnort

Lui met een iPhone moeten zeker deze app aanschaffen. Leuk voor in het café.