zondag 27 september 2009

Surrogates



Set in a futuristic world where humans live in isolation and interact through surrogate robots, a cop (Willis) is forced to leave his home for the first time in years in order to investigate the murders of others’ surrogates.

zaterdag 26 september 2009

Uncharted 2: Among Thieves



De absolute PS3 jawdropper van het jaar (mits je van 3rd person action adventure shooters houdt natuurlijk). De tranen springen me echt in de ogen, ben vandaag opnieuw begonnen met het ongelofelijke deeltje 1, het eerste spel sinds jaren dat ik voor een 2de keer wil uitspelen.

Maar deze PS3 exclusieve is de reden waarom ik al jaren game, fucking hell wat is me dit leip gemaakt! Bekijk deze low-res review maar eens, en huiver bij de gedachte als je dit op 42" full HD zou zien ;)

Voor de kerstdagen komt ook nog een PS3 bundel met deze ubergame, en een 250GB PS3 als je de geruchten mag geloven. Deel 1 haal je dan gewoon voor 20,- ff erbij!

Charlie Oscar Delta: Mike Whiskey 2



Vol dol knepperen ;)

donderdag 24 september 2009

Dure whisky

Een 157 jaar oude fles Scotch whisky, gebotteld in 1850 werd vorige week op een veiling verkocht voor 29.000 pond (41.640 euro). De single malt whisky van het merk Bowmore, werd door het veilinghuis McTear in Glasgow verkocht aan een anonieme telefonische bieder. Die bood uiteindelijk meer dan de firma Bowmore zelf, die graag de bijzondere en oude fles whisky die men er ooit 157 jaar geleden had gedestilleerd. De whisky zit in een met de hand geblazen groene fles, nog verpakt in een originele kartonnen doos en het geheel was in een uitzonderlijk goede staat, tot een week voor de veiling. De kurk was namelijk in de whisky geschoten, zodat de nieuwe eigenaar wat ‘renovatiewerk’ aan deze bijzonder zeldzame fles met laten verrichten. De destilleerderij Bowmore, die gevestigd is op het eiland Islay, aan de Schotse westkust, wilde de fles dolgraag hebben om ze de fles terug te brengen naar de plek waar het ooit 157 jaar geleden was gedestilleerd.

woensdag 23 september 2009

Bijna vrijdag..

Hey hallo people!

't Is bijna vrijdag dus bij deze een update.

Voor de zekerheid: Grieks restaurant El Greco op het Pancratiusplein, precies het gebouw waarin vroeger Fellini's zat.

Tot nu toe zijn we met ruim 11 personen, dus ik denk dat ik een tafel voor 12 ga reserveren, just tobi sure.
Het meeste relaxede tijdstip is 20:00 uur lijkt me, dan heeft bijna iedereen een beetje tijd na het werk.

Hopelijk is het mooi weer anders gaan we gewoon lekker binnen chillen.

Tot vrijdag!
Ik ga ervan uit dat iedereen die gereageerd heeft van de partij is, mocht er toch iets tussen zijn gekomen, laat het dan ff weten ivm reserveren.

Groeten Riller

zondag 20 september 2009

Tsechie 2003

Hieronder een reactie van Vreselijke Hubert op onderstaande posts:
"Op de voorgrond twee lelijke honden. Op de achtergrond mijn auto op de sleepwagen, omdat onderweg naar Praag in 2003 de distributieriem het begaf. Er rust blijkbaar een vloek op dat ritje :-)"

Tsechie 2001

In Maart 2001 togen Dhr F Vandervelde en o.g. voor het eerst naar Praag.
Geinspireerd door de vorige topic, wil ik vermeldden dat ik ondertussen al 3 keer met pech heb gestaan onderweg van of naar Praag. En daar hoorde onderstaand ongeluk niet bij omdat dit in Praag zelf gebeurde. Een uur of vier na onze eerste aankomst vlogen we voole gaaas uit de bocht, midden in de stad. Wat een avontuur! en begin van vele supertripjes. Hmc 's tweede buitenlandreis sinds Blankeberge binnenkort ?
Aangeziern het niet lukte de auto uit de bomen te krijgen zijn we maar naar huis gegaan om te slapen. Vrienden van de chauffeur (en nu ook van ons) hadden de auto er maar uitgehaald voor hem en voor de deur gezet terwijl wij sliepen..Hij was ook al wat uitgedeukt.Kom daar maar eens om bij de wegenwacht. Verder nog een foto van Restaurant Don Corleone. Dit werd na sluiting een clandestiene juice bar;-) annex kroeg. Check your head('92), beasties was een van de meest recente cd's toen daar. Voelde je meteen thuis.







zaterdag 19 september 2009

Tsjechië 2009 !











Het land van de halve liters is echt fantastisch!

Jullie krijgen allemaal de groeten van Ronski!

En om de traditie (blijkbaar) hoog te houden,
hadden we, net als Rila & Feer, autopech!
Met nog zo'n 150km te gaan, vol op de linker strook (3 baans) met 130km/h, had ik de schakelpook los in de handen..

Maar wat een mooi land zeg!


Groeten Kim & Bart!

nou nog lekker een weekje thuis vakantie vieren :D

dinsdag 8 september 2009

Klink biedt opening aan kleine horeca

DEN HAAG - Het kabinet bespreekt vrijdag een voorstel van minister Ab Klink (Volksgezondheid) voor een onderzoek naar ventilatiesystemen.

Als uit dat onderzoek blijft dat die systemen goed werken, is in daarmee uitgeruste kleine cafés geen apart rookhok nodig en mag er gewoon weer worden gerookt, aldus goedingelichte bronnen in Den Haag over deze ''opening naar de kleine horeca'' van Klink.

De bewindsman kondigde twee maanden geleden aan dat hij de wetgeving op het rookverbod in de horeca zou repareren.

Tot twee keer toe verleende een rechter vrijspraak aan kleine kroegen zonder personeel van overtreding van het rookverbod. Klink gaf aan dat hij hoe dan ook vasthoudt aan een algemeen rookverbod in de horeca.
Maar kleine cafés zonder personeel hadden deze zomer niets te vrezen als er werd gerookt. De Voedsel en Waren Autoriteit (VWA) schortte de controles op naleving van het rookverbod op. Onduidelijk is of de VWA die draad weer oppakt.
Bron: Nu.nl

maandag 7 september 2009

Mobile upload


Facebook

Is ook lastig allemaal; e-mail, personal message, public massage...


Click picture to enlarge

zaterdag 5 september 2009

gratiz!


Print dit uit voor een gratis worstje op Robodonien!