dinsdag 23 maart 2010

Valsspeler krijgt mes in hoofd

Een zeventienjarige jarige CounterStrike-speler uit het noord-Chinese Jilin moet het cheaten in een interncafé bijna met de dood bekopen. Na een ruzie met andere gamers staken ze hem een mes van dertig centimeter in zijn hoofd!

De jonge Chinees was in het café CounterStrike aan het spelen. Een groep gamers waartegen hij speelde kwamen erachter dat hij vals speelde door de 'Wallhack', waarmee je door muren kunt kijken, te gebruiken. Er ontstond een hevige ruzie, met als resultaat een groot mes in het hoofd van de valsspeler. De jongen werd direct, en volledig bij bewustzijn, naar het ziekenhuis afgevoerd, waar hij meteen werd geopereerd.

Het kostte de artsen tien uur om het steekwapen uit de hersenpan van de jongeman te verwijderen. Wonder boven wonder had het mes geen vitale delen van het brein geraakt en werd het tegengehouden door het andere uiteinde van de schedel. De jongen is echter nog niet buiten levensgevaar. Het mes was nogal roestig en de kans bestaat dat er roestdeeltjes zijn achtergebleven. Voorlopig blijft de valsspeler nog ter observatie in het ziekenhuis.

Geen opmerkingen: