vrijdag 31 december 2010

woensdag 29 december 2010

maandag 27 december 2010

zondag 26 december 2010

Gefeliciteerd Rutger!





Fijne dag nog :D

groetjes Bart & Kim

vrijdag 24 december 2010

Abdoer Twist



Zo ruig, zou hem bijna willen bestellen ;)

donderdag 23 december 2010

vrijdag 17 december 2010

woensdag 15 december 2010

PotC 4


Jack Sparrow and Barbossa embark on a quest to find the elusive fountain of youth, only to discover that Blackbeard and his daughter are after it too.

dinsdag 14 december 2010

Lego Black Ops



ff 360P aanklikken anders doet ie het niet?!

Uncharted 3: Drake's Deception



Naughty Dog baas Evan Wells heeft vannacht op de Amerikaanse TV een live-demonstratie gegeven van Uncharted 3: Drake's Deception, het nieuwste deel dat afgelopen weekend op de VGA werd aangekondigd voor de PS3.

NEW KIDS ft Paul Elstak - TURBO

maandag 13 december 2010

Arkham City


Supervillain Hugo Strange closes the net on the Dark Knight in a bone-crunching trailer that'll mess with your mind!

zondag 12 december 2010

vrijdag 10 december 2010

Dark of the Moon

Sharktopus



Trailer for a new made for tv movie on SyFy called Sharktopus. Wow...

Pirates vs Ninjas vs Zombies vs Pandas

In vier verschillende campaigns bundelen drie van de vier partijen hun krachten om het op te nemen tegen de vierde. Elke partij heeft een eigen speciale kracht waarmee je de obstakels uit de weg kunt ruimen. Zo kan je hout wegbranden met een in de rum geweekte piraat of zombies laten ontploffen om volledige constructies uit de weg te ruimen.



De game kost 0,79 euro en kan je aanschaffen via de iTunes Store.

donderdag 9 december 2010

Spik Splinter Teeuwen

Hans Teeuwen keert terug in het Nederlandse theater met een avondvullend programma. Zijn nieuwe show, Spik Splinter, gaat begin april in première in theater Carré in Amsterdam.

Het is het eerste nieuwe Nederlandse cabaretprogramma van Teeuwen in zeven jaar tijd. Zijn laatste voorstelling, Industry of Love, speelde hij in het seizoen 2003-2004. In de jaren daarna maakte hij onder meer de film Masterclass, trad op met een band en speelde een cabaretprogramma in Groot-Brittannië.

Spik Splinter is tot en met september 2011 te zien in een groot aantal zalen in Nederland en België. De kaartverkoop begint dinsdag. Teeuwen geldt sinds zijn solodebuut Hard en zielig in 1994 als een van de meest talentvolle en spraakmakende cabaretiers van Nederland.

maandag 6 december 2010

Treevenge

"Ever thought about how bad it would suck to be a tree during the Christmas season? This wildly bloody and ingeniously insane short from HOBO WITH A SHOTGUN filmmakers Jason Eisener and Rob Cotterill shines light on the forgotten victims of the holidays. Prepare to have your Yuletides yacked!"

donderdag 2 december 2010

Game over man!



They mostly come at night, mostly...

woensdag 1 december 2010

Confirmed Pinkpop 2011


Het is de organisatie van Pinkpop eindelijk gelukt om COLDPLAY te strikken. Het was geen geheim dat de organisatie al jaren droomde van de komst van de Engelse band naar Landgraaf en nu kan COLDPLAY dan ook met trots worden aangekondigd voor PINKPOP 2011. De band trad voor het laatst in 2009 op in Nederland. COLDPLAY speelde toen voor bijna 120.000 bezoekers tweemaal het Nijmeegse Goffertpark plat. De band verkocht wereldwijd inmiddels al meer dan 50 miljoen albums en het vijfde studio-album is in de maak. Speciaal voor aankomende kerst heeft de band een kerstnummer aangekondigd dat vanaf 1 december te horen en te koop zal zijn. COLDPLAY staat gepland als afsluiter op zaterdag 11 juni.

www.pinkpop.nl