woensdag 22 februari 2012

Carnaval 2012



Klik on de pik for moor..

maandag 20 februari 2012

Ik mis carnaval!!


Hee appers!!
Ik wou dat ik weer carnaval met jullie kon vieren dit jaar maar dat red ik niet, ik ben hopenlijk in Oktober wel in Nederland, ik hou jullie op de hoogte!
Verder is alles paletti, is hier bloedheet dus de braai draait overuren :)


vrijdag 17 februari 2012

Carnaval 2011


Klik on de pik for moor..

Groeten uit Pretoria



Hallo allemaal, ik heb eindelijk weer toegang tot de HMC site, de groetjes van familie Feer in Pretoria.

Peace
Feer de Zulu beer

donderdag 16 februari 2012

vrijdag 10 februari 2012

donderdag 9 februari 2012

Heerlen in weekend tot vier uur open

HEERLEN – Er komt toch een proef met verruiming van de openingstijden van de horeca in Heerlen van drie naar vier uur ’s nachts.
De proef wordt alleen gedaan in de cafés rond het uitgaanscentrum Pancratiusplein-zuid. Wees de coalitie het verzoek aanvankelijk af, na de dreiging van coalitiepartner D66, initiatiefnemer voor de proef, om uit de coalitie te stappen, gingen partijen alsnog overstag. D66 wil testen of er animo voor verruiming is en ziet hierin een mooie kans om het uitgaanscentrum te verlevendigen. Het college van BenW ontraadde de proef dinsdagnacht tijdens de raadsvergadering opnieuw omdat deze op weinig draagvlak kan rekenen. Niet alleen bij centrumbewoners maar ook bij de horeca-ondernemers rond het Pancratiusplein. Bovendien is er extra politie-inzet nodig ’s nachts en dat zal ten koste gaan van de inzet op andere momenten. Daar komt nog bij dat bij latere sluitingstijden de kans op overmatig alcoholgebruik bij vooral jongeren groter is en dat staat haaks op het overheidsbeleid om alcoholconsumptie bij jongeren terug te dringen, betoogde burgemeester Paul Depla. „Mensen die langer in de kroeg blijven hangen, zitten doorgaans niet aan de spa.” Niettemin stemden alle coalitiepartijen en enkele oppositiefracties in met een proef van een jaar die uiterlijk op 1 april van dit jaar moet beginnen. Alleen de fractie Mijn Heerlen, Hart-Leers en het merendeel van het CDA stemden tegen. Op vrijdag-, zaterdag- en zondagnacht mogen de kroegen rond het Pancratiusplein-Zuid tot vier uur in plaats van tot drie uur open blijven. Een uitwerking van proef komt eerst nog in de commissie aan de orde.

zondag 5 februari 2012

vrijdag 3 februari 2012

Meisje 17 eet al 15 jaar alleen kipnuggets


27 januari 2012
Volgens doktoren zal het haar dood worden, maar ondanks alle waarschuwingen weigert Stacey Irvine haar dieet aan te passen. De 17-jarige Britse tiener eet al 15 jaar niets anders dan kipnuggets. Groente of fruit heeft ze nog nooit op.
Door haar hardnekkige liefde voor de gefrituurde snack lijdt Stacey inmiddels aan bloedarmoede, een vitaminetekort en gezwollen aderen. Deze week werd ze in allerijl opgenomen in het ziekenhuis met ademhalingsproblemen. Na een paar flinke vitamine-injecties gaat het inmiddels weer wat beter. Maar de artsen zijn duidelijk: het is of haar eetgewoonten veranderen of accepteren dat de nuggets haar dood worden.
“Ik begin langzaam te beseffen hoe slecht het voor me is”, zegt Stacey tegen boulevardkrant The Sun. “Maar sinds mijn moeder me toen ik 2 jaar oud was meenam naar McDonald’s, wil ik niets anders meer.” Overigens zorgt de tiener heus wel voor de nodige variatie. “De nuggets van McDonald’s zijn mijn favoriet, maar ik eet ze ook van de Kentucky Fried Chicken en van de supermarkt.” Tekst:telegraaf.nl

Koppige vrouw zit week vast in gecrashte auto

26 januari 2012
In Idaho heeft een 61-jarige vrouw liefst een week in haar auto doorgebracht nadat ze met haar voertuig in een modderig vijvertje was gereden. Eigenlijk had Lynn Keesler uit Texas gewoon kunnen uitstappen, maar iemand had haar ooit de raad gegeven om nooit haar auto te verlaten indien ze zich zou klemrijden. Dat schrijft de Times-New.
Op 15 januari was mevrouw Keesler de weg kwijtgeraakt toen ze op zoek was naar een hotel in Burley. Per ongeluk reed ze met haar auto in een vijvertje. Hulpeloos bleef ze in de wagen zitten.
De eerste nacht van haar hachelijke avontuur flikkerde ze de hele tijd met de koplampen van de auto en claxonneerde ze voortdurend, in de hoop om de aandacht te trekken. Toen de batterij leeg was geraakt, moest ze dit plan noodgewongen opgeven.
Omdat iemand haar ooit had aangeraden om nooit haar auto te verlaten indien ze in de rats zat, bleef Keesler hardnekkig zitten waar ze zat. Gedurende liefst zeven dagen overleefde de vrouw op M&M’s en flessenwater.
De vrouw besloot dan toch maar om uit haar wagen te klauteren, ook al omdat het water in de vijver begon te stijgen. We schrijven intussen al 22 januari. Mevrouw Keesler zocht en vond een huis in de buurt waarvan de bewoners de hulpdiensten verwittigden.
Lynn Keesler kreeg de eerste zorgen toegediend, maar weigerde naar het ziekenhuis vervoerd te worden. “Alles wat ik nodig heb, is een warm bad en een bed”, sprak ze. (eb)

VOTE !


HMC inc.


































donderdag 2 februari 2012