donderdag 28 december 2006

Blogger upgrade

Om gebruik te kunnen maken van de nieuwe Blogger moet je je account "moven". Dit doe je op Blogger.com via "SWITCH NOW".
Je naam verschijnt daarna ook weer onder "Contributors".


Je kunt anders wel nog gewoon posten via "Old Blogger".

woensdag 27 december 2006

VAC

Hey Spinesnapper, ik zag Robin gister nog in Fizzy Feeling.
We moeten nog 'ns afspreken!

maandag 25 december 2006

James Brown overleden


De 'Godfather of soul' James Brown is overleden. De zanger werd zondag opge- nomen in het ziekenhuis met een ernstige longontsteking. Maandag kwam het bericht van zijn overlijden. Dat vertelde zijn manager aan CNN.

De legendarische zanger had de afgelopen week al optredens moeten afzeggen wegens ziekte. Zijn manager Frank Copsidas verwachtte echter dat Brown snel weer fit genoeg zou zijn om op te treden.

De 73-jarige Brown is een van de pioniers van soul muziek. Met nummers als 'Papa's got a brand new bag', en 'Please, please, please' werd hij wereldberoemd.

Now that's a damn shame... :(

zondag 24 december 2006

Vrolijk Kerstfeest Allemaal!




Fijne dagen en alvast 'n goeie roetsj iedereen!!

Groeten Kim & Bart

woensdag 20 december 2006

woensdag 13 december 2006

zaterdag 9 december 2006

Vet Opgezwolle

Gezellig zaaltje met een dikke bass die je zelfs op het balkon voelt.





vrijdag 1 december 2006

Opgezwolle

Volgende week vrijdag (8dec) komen de mannen van Opgezwolle naar Heerlen voor een optreden in de (nieuwe) Nor. Laat ff weten als je ook zin hebt om te gaan ivm met 't reserveren vd kaartjes. Kosten: 12,50.

Friday Fun!!!


Uit den oude doos

donderdag 30 november 2006

Energie met een "luchtje"

GRONINGEN - De poep van bezoekers van cultuurplatform De Puddingfabriek in Groningen verdwijnt niet langer in het riool maar wordt voortaan gebruikt voor de verlichting tijdens concerten. Dat heeft Puddingfabriek-directeur Wimer van der Veen donderdag bekend gemaakt.

De ontlasting van bezoekers wordt opgevangen in een groot reservoir waarna het door middel van een chemisch proces wordt omgezet in energie. De vrijgekomen energie wordt in eerste instantie alleen gebruikt voor het licht en geluid tijdens optredens en concerten.

Wat er dan nog aan energie overblijft, wordt elders in het pand van De Puddingfabriek gebruikt of anders teruggegeven aan het stroomnet.

Vrouwen stoned van praten

Aan de universiteit van Californie hebben wetenschappers vastgesteld wat mannen overal ter wereld al lang weten: vrouwen praten veel meer dan mannen.

De studie wees uit dat vrouwen gemiddeld tot 20.000 woorden per dag gebruiken. Mannen daarentegen hebben genoeg aan 7.000 woorden om zich uit te drukken.

''Vrouwen besteden meer 'hersenenergie' aan praten dan mannen,'' aldus psychiater en zelfverklaard feministe Luan Brizendine in haar boek 'The Female Mind. ''Het zijn verschillen in de hersenen van mannen en vrouwen die ervoor zorgen dat vrouwen meer praten.''

Praten op zich zou vrouwen zelfs een kick geven die te vergelijken is met high worden van drugs.
Volgens dr. Luan beschikken vrouwen over een spreekwoordelijke snelweg met acht rijstroken als het gaat om het uiten van hun emoties. Mannen moeten het doen met een landwegje. Bron: Nieuwsblad.be

maandag 27 november 2006

Pics Gameplay


Kijk op Roedie.tk voor de foto's van "Gameplay 2006"

zaterdag 25 november 2006

ik heb ook een nieuw spelletje:

zin in een chilly plaatje? hoorde m net op stubru..

prettig weekend allemaal!

groeten bart

vrijdag 24 november 2006

Gameplay 2006

Gears of War op de XBOX360 zag er extreem vet uit op het grote scherm op de Gameplay in de jaarbeurs in Utreg. Meer fotokes volgen..

donderdag 23 november 2006

Wonden likken

In menselijk speeksel zit een stofje dat kan fungeren als pijnstiller. Een dergelijk nieuw medicijn is zes keer sterker dan morfine, en zou geen nadelige bijwerkingen hebben zoals bij morfine. Dat blijkt uit onderzoek van het Pasteur instituut in Parijs.
Het gaat om de nieuwe stof opiorfine. De stof is gemakkelijk om te zetten in een bruikbaar medicijn dat extreme pijn bestrijdt. Volgens de onderzoekers behoren bijwerkingen zoals hallucinaties met opiorfine tot het verleden. Ook zou het middel wellicht gebruikt kunnen worden als antidepressivum.
De onderzoekers achten het tevens denkbaar dat speeksel direct in het eigen lichaam als pijnstiller zou kunnen werken. Een patient kan dan andere medicijnen krijgen waardoor de natuurlijke aanmaak van opiorfine in het lichaam wordt gestimuleerd.
Speeksel wordt al langer gezien als een geneeskrachtig middel. Toen er nog geen antibiotica en pijnstillers bestonden, lieten mensen hun wonden door honden uitlikken.
Toch is het likken van de eigen wonden minder effectief dan het slikken van morfine, omdat de concentratie opiorfine in het speeksel laag is. (duh..)

Cafe Bluff

dinsdag 21 november 2006

Cafe Bluff


Uit redelijk betrouwbare bron vernomen, dat Cafe Bluff verkocht is. Wat ervoor in de plaats komt is nog niet bekend.

Greets Riller.

vrijdag 10 november 2006

Vasteloavends Aod-op-Nuj

De Stichting Sjpas en Cultuur Parkstad organiseert vanavond vanaf 19:33 uur een groots carnavalesk evenement op het Pancratiusplein.
Om klokslag 00:00 uur wordt het nieuw carnavalsseizoen ingeknald door de De Blauw Sjuut.


[edit 13nov] ..en zoals je ziet was het nog druk ook!

Homofiele sprinkhaan

Zie jullie zaterdag in Heerlen!!!!!


PEPERNOTEN PEPERNOTEN !!!!!!!!

Greetz
Feer

woensdag 8 november 2006

Adje

Een man heeft gisteren op Schiphol een fles wiskey in 1 keer leeggedronken. Als overstappende passagier moest hij alle vloeistoffen in zijn handbagage weggooien. Hij vond dit zonde en besloot de whiskey dan maar direct soldaat te maken. Hij is afgevoerd naar de EHBO.
De passagier had de fles net gekocht in een taxfree winkel. Als de verkoper de fles had verzegeld, had de man de whiskey gewoon mee mogen nemen. De nieuwe regels voor het meenemen van handbage leidden gisteren op Schiphol tot overlast voor passagiers.
Een vrouw die wilde overstappen op een vlucht naar Duitsland, vond de maatregelen zo overdreven dat ze de trein pakte.

dinsdag 7 november 2006

maandag 6 november 2006

God bless America!! (yeah right, hang 'em higher!!)


Gaat allemaal nergens over, maar 'tis nieuws!!

Greets

zaterdag 4 november 2006

vrijdag 3 november 2006

Thank God It's Friday!!


Greets Riller!

Friday Fun!!!


Fijn weekend iedereen en eet smakelijk!

Greets Feer

donderdag 2 november 2006

Internet telt 100 miljoen sites

Het internet telt sinds vorige maand 100 miljoen sites. Het gaat dan om pagina's met een domeinnaam en met inhoud.
Dat heeft de Amerikaanse onderneming Netcraft gemeld, die al sinds 1995 de groei van het wereldwijde web in kaart brengt. Volgens het bedrijf is er sprake van een mijlpaal.

Lees verder..

Uit de oude doos


Alweer 10 jaar geleden...

zondag 29 oktober 2006

PRO EVOLUTION SOCCER 6


"Say goodbye to your social life - the best football game ever hast just got even beter"
Nou tot lente 2007 dan!

Groetuuuh Rila!

woensdag 25 oktober 2006

New Browsers released

Zowel Mozilla als Microsoft bieden sinds kort hun nieuwe internetbrowser aan. Welke gaat 't worden?


Firefox 2.0 of Internet Exprorer 7

Internet Explorer 7 werkt trouwens alleen vanaf Windows XP SP2.

zondag 22 oktober 2006

haalm gratis, voordat t telaatis..........

Ali B

Jong beroemd worden en denken dat de wereld aan je voeten ligt, dat loopt vaak verkeerd af. Een luguber voorbeeld is Connie Breukhoven, die zonder haar tepels en zonder de aantrekkingskracht daarvan op haar steenrijke man al lang garnalen zat te pellen ergens op drie hoog achter.

Thijs Reumer, ook zo iemand. Hij is van de mediafamilie Reumer en het vriendje van Katja, dus automatisch een geniaal acteur. Wat deze mensen met elkaar gemeen hebben? Niemand in hun directe omgeving corrigeert ze. Klapvee hebben ze om zich heen. Honderden talentloze imbecielen in Nederland worden gebukt achtervolgd door nog talentlozere vrienden die zorgen dat de held zijn kontje goed natgelikt blijft.

Petje Lulmaarraak

Ali B is tot nu toe wel het duidelijkste voorbeeld van deze Nieuwe Dommen. Meneer heeft overal verstand van. De afgelopen week schoof Petje Lulmaarraak bijna in ieder programma aan om te vertellen wat hij van de situatie in de wereld vond. Onze gecultiveerde sinterklaasdichter had net een nieuwe CD op de markt en voor hem was dat reden genoeg om zich druk met ieder gespreksonderwerp te bemoeien.

Niets nieuws. Deze zomer zat hij tijdens het WK Voetbal bij Barend en van Dorp. Het hoogste woord. Arjen Robben liep verkeerd weetje wel. Hij deed even voor hoe het wel moest. En Van Persie nam de bal verkeerd aan, echt man, hij ging het ons gewoon wreed zeggen dat van Persie een topgozertje was maar helaas, hij nam de bal niet kicken aan weetjewel. Had Ali zelf gezien. Iedereen zweeg. Zoals Ali dat gewend is.

Vlechtjes

Een paar weken later zag ik hem bij mijn oude voetbalclub meedoen in het team van Oud-Ajax. Stond hij binnen drie minuten Peter van Vossen uit te leggen hoe je moest koppen en hoe je het leukst vlechtjes in je haar kunt laten zetten. Daarna ging Ali snel weer verder want hij moest in Arnhem meepraten met de vereniging van Bange Huisvrouwen. Die ging hij uitleggen hoe je het beste in de hoekjes kunt stofzuigen. 's Avonds hield hij nog een lezing in Groningen voor de Verzamelde Schoenenbranche over binnenzolen van buitenschoenen.

Er is weinig waar Ali B niet voor in is. Als hij ingesmeerd met niervet naakt over een paard moet worden gegooid voor de kinderen in de Oekraine dan staat hij zich al uit te kleden. Nooit eens nee zeggen. Ali B is inmiddels de Johan Cruijff van de Nederlandse hiphop. In staat om aan een piloot uit te leggen dat hij de landingsbaan verkeerd aansnijdt.

Nederlandse hiphop

Bij de TMF awards was hij ook all over the place als lid van The Partysquad. Nee, geen Israelisch bataljon met feestneusjes op, maar een Nederlandse rapcrew, dus per definitie zo slecht dat je er alleen maar om kan lachen. Als er iets in Nederland totaal ongevaarlijk is geworden dan is het wel Nederlandse hiphop.

Drukke mannetjes met capuchonnetjes over hun hoofd die van alles vinden over allerlei dingen zolang het maar rijmt. Gisteren schoof Ali B ook even aan bij Pauw en Witteman om lukraak wat te roepen naar Balkenende. Gevaarloos was het. Balkenende zat te genieten. Hiphop is al lang ingelijfd door de politiek. Zelfs Donner rapt. Dan weet je het wel.

Ontplofte wasbeer

En Ali B is de hoofdschuldige. Juist hij is er verantwoordelijk voor dat hiphop in Nederland gezellig en veilig is, omdat vooral hij zich schaamteloos heeft aangeschurkt tegen het establishment, tegen de Marco Borsato's, en de Ivo Niehes van Nederland. In een interview met de Volkskrant mijmert hij over de mondiale politieke situatie, de groeiende armoe en de honger in de wereld maar een kwartier later zie je hem met een kapsel als een ontplofte wasbeer in een reclamespotje voor chocoladereepjes een paar ton cashen.

Ali is de favoriete feestmarokkaan. Hij wil het allemaal. Stinkend rijk worden, alle kindjes redden, vette shit rappen en gekoesterd worden door de underground. Ik denk dat hij moet gaan kiezen. En die keuze is denk ik al lang gemaakt. De komende week spreekt Ali op een beurs voor neurochirurgen over nieuwe behandeltechnieken, rapt hij voor verstevigde dijken, is hij samen met Marco Borsato eregast op het symposium Vingeren Voor Vrede en wordt hij gepresenteerd als het nieuwe gezicht van de stichting Yoghurt Voor Bulgarije.

Dag underground.

zaterdag 21 oktober 2006

Neuqen op kosten van de baas

HILVERSUM - De Nederlandse krijgsmacht moet prostituees meesturen naar oorlogsgebieden waar vaderlandse troepen actief zijn. Dat zou veel seksuele spanning bij soldaten wegnemen. Bovendien blijven onze jongens dan van hun vrouwelijke collega's af.

Dat zei Annemarie Jorritsma, oud VVD-minister, tegenwoordig burgemeester van Almere, vanochtend op tv in Goedemorgen Nederland. Zij deed haar uitspraak naar aanleiding van aanbevelingen die de 'Taskforce Vrouwen, Veiligheid en Conflict' heeft gepresenteerd.

Aanmelden voor de Krijgsmacht kun je hier

vrijdag 20 oktober 2006

Man aangevallen door pijlstaartrog

In de Amerikaanse staat Florida heeft een pijlstaartrog een 81-jarige man aangevallen en met zijn stekel het hart van de man doorboord. Het bizarre aan de aanval was dat het slachtoffer zich niet in het water bevond, maar aan boord van zijn boot zat te chillen in de zon.

De pijlstaartrog sprong uit het water en landde op het dek van de boot. De bejaarde probeerde daarop het beest terug te gooien in de zee, waarbij hij het ongelukkige doelwit werd van de giftige stekel. De kleindochter en een kennis die ook aanwezig waren op de boot belden de hulpdiensten en voeren direct terug naar de haven. De man heeft de aanval vooralsnog overleefd en verblijft in kritieke toestand in een ziekenhuis.
Anderhalve maand geleden overleed de beroemde Australier Steve Irwin na een aanval van een pijlstaartrog. Het verschil met deze aanval is echter dat bij de oude man de stekel in het hart bleef zitten, waar Steve Irwin volgens ooggetuigen de stekel zelf uit zijn hart trok. Tevens bevond Steve Irwin zich in het water.
Volgens geleerden is een aanval zoals deze extreem zeldzaam en er is geen verklaring voor het gedrag van de pijlstaartroggen. Artsen hebben inmiddels de stekel weten te verwijderen uit het hart van het slachtoffer en zijn toestand is kritiek maar stabiel. Bron: CNN

Revenge of the stingrays. Het moet niet gekker worden...

donderdag 19 oktober 2006

AMSTERDAMSE NACHTEN...


Yo Feer!
Ben je het weekend van de 28e oktober gewoon daar? Ik ben van plan om dan langs te komen, vol met die weekendretourkaart! Vrijdag om 20:00 uur de trein in en zondag de laatste terug, voor 38,10 Eypo.
Da's goed te doen of niet ouwe?!! Reageer ff op welke manier dan ook, gaan we chilluh!!!! JOOOOOOHAAAAAAAAN!

Greets Riller.

vrijdag 13 oktober 2006

AC


Hey HMC,
vanavond alweer niet in HRL... ben al sinds een week in Aken... volgend weekend in amsterdam... hoop jullie dinsdag avond misschien op een filmpje te treffen:)

Have a good Friday allemaal!!!!!!!!!!!!

greetz
Gu

Grind House

Regisseurs Robert Rodriguez en Quentin Tarantino hebben beiden een horrorfilm gemaakt. Deze hebben ze vervolgens verknipt en weer in 1 film bij elkaar gestopt of zo. De trailer ziet er iig alvast smakelijk uit. Toppertje. En een Breezah Ananas.

Friday the 13th

Studies hebben uitgewezen dat vrijdag de dertiende niemand volledig onberoerd laat. Ook personen die beweren niet bijgelovig te zijn gedragen zich, volgens de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws, anders. Voor sommigen is de dag een synoniem voor geluk, voor anderen staat hij juist voor ongeluk.


Meer risico's
De angst voor vrijdag de dertiende wordt 'paraskevidekatriafobie' genoemd. Psychiaters vinden het een vorm van bijgeloof, toch is de fobie in Amerika sterk verspreid. Antropoloog Chris Paulis, van de Universiteit Leuven, stelt dat er op de gevreesde dag meer mensen zijn die risico's nemen met gokken en kansspelen. 'Als het dan misgaat, is het de schuld van vrijdag de dertiende.'

Invloed
'Veel meer mensen lezen hun horoscoop, soms al de dag van te voren, om te weten wat hen zal overkomen', aldus Paulis. 'Mannen beweren altijd minder bijgelovig te zijn, maar wanneer ze worden ondervraagd blijkt dat ze toch nadenken over vrijdag de dertiende.' Een andere studie toont aan dat de aankoop van kalmeer- en slaapmiddelen een stuk hoger ligt op een vrijdag de dertiende. De mensen zijn op die dag angstiger.

It's Frrrrrrridaaaaaaaaaaaaay!!!!!!!!!!


T is gelukkig weer Vrijdag!
Ben wel toe aan t weekend, ben nog steeds aan t chillen en werken in A'dam.
Blijf hier tot 24 November, dus kom bloos langs!!
Greetz
Feer

thank god kermis is gone!!


Lekker rustig slapuh!!

zaterdag 7 oktober 2006

vrijdag 6 oktober 2006

Hmmm, da's lekker

Teleportatie een (kleine) stap dichterbij

Het zal nog wel even duren voordat we van de ene plek naar de andere kunnen teleporteren zoals we in de tv serie "Star Trek" kunnen zien, maar vandaag zijn wetenschappers toch een stukje dichterbij gekomen. In het Niels Bohr Instituut in Kopenhagen zijn geleerden er namelijk in geslaagd om een zeer klein stukje materie te "verplaatsen" door de informatie over de materie middels licht naar een andere locatie te brengen. In het verleden hebben geleerden al eens een enkel foton (lichtdeeltje) en een enkel atoom verplaatst, maar het ging in beide gevallen slechts om een afstand die slechts een fractie van een millimeter was. De Denen hebben een macroscopisch blokje materie weten om te vormen naar pure informatie. De informatie werd vervolgens via een lichtbundel naar een halve meter verderop gestuurd. De techniek achter de teleportatie is gebaseerd op kwantummechanica, en de eigenschappen van kwantummechanica die het mogelijk maken om informatie vast te houden in een lichtbundel. Volgens Professor Eugene Polzik verschilt kwantuminformatie van normale informatie omdat het niet kan worden gemeten. Kwantuminformatie zou ook onvoorwaardelijk veilig zijn, omdat het niet kan worden afgeluisterd.Het versturen van de informatie middels kwantummechanica is een belangrijke stap in de ontwikkeling van teleportatie en kwantummechanica in het algemeen. De ontdekkingen van het Deense team kunnen ook gebruikt worden voor het versturen van informatie binnen een nu nog theoretische kwantumcomputer. Hoewel deze ontwikkeling een doorbraak is in de kwantummechanica en teleportatietechnieken, is transporteren zoals we in "Star Trek" zien, voorlopig echt nog niet aan de orde. We zullen dus nog eventjes moeten wachten voor dat we de beroemde zin "Beam me up, Scotty" ook in het echt zullen kunnen gebruiken.


THANK GOD INDEED!!


BLAME THE DEVIL FOR INVENTING "KERMIS"!!
Leuk, dat deuntje van Andre Rieux om de 10 minuten,

zucht......

Grrrrr.

woensdag 4 oktober 2006

Iemand een tijdelijke woonruimte vrij?


BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLUUUUHHHHH!!!!
Ik wil weg!!!

Niet leuk!

Grrrr.

Buzzzzzz

Riller, haal de oorkleppen maar weer uit de kast, want vanaf vrijdag is het weer KERMIS in Heerlen.

Gehandicapte smeerlap

Weert - Een 14-jarig meisje uit Budel is vrijdagmiddag onzedelijk betast door een man in een electrische rolstoel. Het meisje zat die middag op een bankje bij de bushalte toen de man in een electrische rolstoel bij haar kwam.

Hij ging naast het meisje zitten en betastte haar onzedelijk. Een leraar van het meisje zag dat de man naast het meisje zat met een arm om haar heengeslagen en ging er op af. Inmiddels was de onbekende man vertrokken.

RaRa..

Wie is dah, geheel links op de foto achter dat masker?


Klik op de foto om te vergroten.

zondag 1 oktober 2006

zondag 24 september 2006

zaterdag 23 september 2006

25.09.2006


Hey hallo???
Is iedereen wakker?
't Is fucking 12 jaar geleden, godsakker!!

Maandag toch ff een paar drinken op onze SAINT MOTHERFUCKER!!!!
Laat ff weten of je meedoet: comment, guestbook, bellen, sms, mms, msn, mail of whatever...
Gewoon een paar bier zuipen (eventueel kratje bij iemand thuis) en LEKKER appen...
Lekker op TOBI chilluh!!

greets!!!!