dinsdag 25 december 2007

woensdag 19 december 2007

The Lizard King


Begraafplaats 'Père Lachaise', Parijs. Graf van Jim Morrison.

Zijn graf trekt nog steeds veel bezoekers. Op het graf staat de Griekse tekst KATA TON DAIMONA EAYTOY. Er zijn meerdere vertalingen mogelijk. In het Oudgrieks is de strekking iets in de trant van: Trouw aan zijn ziel. In het Nieuwgrieks is de vertaling Hij schiep zijn eigen demonen...

zaterdag 15 december 2007

Oeps


Ik ben nog aan het oefenen...

donderdag 13 december 2007

dinsdag 11 december 2007

Indy 4 hype!


The action is set at the height of the Cold War in 1957 which mean the character has aged in real time -- 19 years since 1989's "Indiana Jones and the Last Crusade".

Once the now quiet-life leading archaeologist is thrust back into danger, the signature Indiana Jones red line tracing across the map will take him to New Mexico, Connecticut, Mexico City and the jungles of Peru on a quest for South American relics with supernatural powers.

Despite all the gray-hair jokes, Indy is still swinging from dangerous precipices and absorbing punches. In the process he's racing for the Crystal Skull against operatives from the Soviet Union, including Cate Blanchett as the seductive Agent Spalko, and Ray Winstone as an unethical rival archaeologist.

The theory behind the skulls themselves are that they are shaped by either higher powers, alien powers, or an ancient Mayan civilization.

maandag 10 december 2007

Unknown Prophets


Je kent ze misschien nog niet, maar dat kan aan de naam liggen..
Feer heeft me een CD-tje van deze lui geregeld en ik moet zeggen:
"zeker het uitchecken waard!"
Thanx Feer, HipHop Lives! C U next weekend boyaaa!

Greetz Riller da hiphopchiller!

donderdag 6 december 2007

David, gefeliciteerd!



Proficiat met je nieuwe papa en mama. Tijd voor een feestje ter ere van jou!

David 04-12-2007


Paula en Rutger Van Harte Gefeliciteerd!!

Greetz Rila

dinsdag 4 december 2007

zondag 2 december 2007

Uit de oude doos

Verzin een onderschrift.

donderdag 29 november 2007

Fly



Je hoeft helemaal de ruimte niet in om gewichtloosheid te ervaren. Gewoon 'n beetje stunten in een sportvliegtuigje en je komt al een heel end..

Vrijdag in de Nor

Cilvaringz van de Wu-Tang Clan. Aanvang 21:00. Entree 10 eypo.

Het sprookje dat 'Cilvaringz' heet is er 1 die elke hiphopartiest wel zou willen beleven. Cilvaringz is namelijk hard op weg om 's lands grootste hiphopartiest ooit te worden. Een sprookje dat in Tilburg begon met een droom over lid worden van de befaamde Wu-tang Clan. Een droom die na 1001 nachten uitkwam toen hij in 1999 bij The RZA persoonlijk een contract tekende op het label 'Wu-Tang International'. Pas in 2007 kwam er dan uiteindelijk zijn langverwachte debuut-album 'I' ('One') als Wu-Tang member waarop maar liefst 6 van de orginele Clan leden te horen zijn. Lees verder...

woensdag 28 november 2007

MBO

Zeker 75.000 werklozen die in de bijstand zitten krijgen de komende jaren de kans om een MBO-diploma te 'behalen' zonder dat zij er ook maar 1 seconde voor op school hoeven zitten, aldus het AD. Volgens het dagblad gaan de Sociale Dienst, het CWI en uitkeringsinstantie UWV deze methode vanaf volgend jaar actief gebruiken om zo veel mogelijk werklozen aan het werk te krijgen.
Omdat het makkelijker is om aan een baan te komen met een diploma, gaan de instanties de papiertjes uitdelen aan steuntrekkers die daar nooit voor hebben geleerd.
Een diploma is essentieel op de steeds sneller veranderende arbeidsmarkt, zegt directeur Erik Kaemingk van Kenniscentrum EVC. 'Mensen werken niet meer een leven lang bij dezelfde baas. Ze komen op straat door een reorganisatie of moeten om een andere reden op latere leeftijd een andere baan zoeken. Een diploma helpt dan.'
In 2002 kregen 2.000 werklozen op deze manier een diploma, dit jaar zijn het er 10.000. Om te bepalen of iemand een MBO-diploma waard is, wordt gekeken naar werkervaring.
Bron: zibb.nl

dinsdag 27 november 2007

Puke



Ook zo hier. Laat maar weten als je ook interesse hebt in dit mailtje. ;)

Even een classic :D



De zeer ernstige gevolgen van Reodie's mailterror!

zondag 18 november 2007

Alien vs Predator 2 Requiem



Exclusive IGN clip "Store Showdown"

zaterdag 17 november 2007

Amy snuift on stage



Handig zo'n suikerspinkapsel.

Dommino

Schokkend nieuws:
Record Domino Day niet gebroken! 3.671.465 steentjes zijn er omgevallen, dus het is niet gekomen tot een nieuw wereldrecord. In tegenstelling tot de afgelopen negen jaar is het vandaag uiteindelijk niet gelukt.

Voor nazorg klik hier

maandag 12 november 2007

Kyano Rila

Hahahaa!

Gisteren 11e van de 11e om 11:11 uur 's avonds is mijn neefje geboren!
Z'n voornaam is Prins, hahahaha, nee Kyano heet de kleine man. Tijdstip is geen grapje..

Greetz Riller!

zaterdag 10 november 2007

10-11

D’r 10e van d’r 11e: Vasteloavends Aod op Nuj
19.11 oer op ’t Pancratiusplei i Heële
Mit é geweldig program, klasse artieste en vöal sjeële zever!



vrijdag 9 november 2007

Hihi


Wat zou er aan de binnenkant van de deur staan?

zondag 4 november 2007

Bowling + Rollercoaster = Fun!

Haha, dat krijg je als zieke ventjes zich gaan vervelen...

donderdag 1 november 2007

woensdag 31 oktober 2007

Hollaween

Halloween


http://www.martinspoker.com/

Martin,

Ik vond je de allercewlste op TV!
Echt jammer, dat je er niet langer aan mee hebt gedaan..

Kende je trouwens deze link al??

http://www.martinspoker.com/

Greetz Riller

zondag 28 oktober 2007

Download Crysis Demo now!

Vond je FarCry da bomb en heb je een dikke (klik voor de minimum specs) PC, download dan hier de free single player DEMO (1,77 GB) van het langverwachte Crysis. De demo laat je het eerste level van het spel spelen, en tevens kennis maken met de Sandbox level-editor.





zaterdag 27 oktober 2007

No Peace On Earth

Enter the PredAlien!



The main concept is that a Predalien should still be primarily Alien with very strong Alien features but with Predator mandibles and Predator dreadlocks. It walks a little more upright than a normal Alien does, but it also has the tail. It uses that tail quite a bit, and it's got a much bigger tail than a normal Alien.

Source: www.ign.com

dinsdag 23 oktober 2007

12 October







more pix coming soon....

maandag 22 oktober 2007

Force-feedback vest

Na force-feedback stuurtjes en controllers vond de Amerikaanse arts Mark Ombrellaro het tijd voor wat nieuws. Hij bedacht een vest, waarmee schietspellen wel heel echt worden.
Ombrellaro’s bedoeling was aanvankelijk niet om een gameaccessoire te maken. Het vest was eigenlijk bedoeld voor medische doeleinden. Tijdens de E For All Expo bleek een aangepaste versie van het vest, genaamd het ‘3rd Space Vest’ echter ook populair onder gamers.

Het bewerkte vest werkt met perslucht en is speciaal bedoeld voor first-person shooters. Wanneer een speler geraakt wordt in een shooter, zorgt de perslucht in het vest voor een lichte klap op de plek waar het spelpersonage geraakt wordt.
Het 3rd Space Vest wordt in november in Amerika gelanceerd voor 189 dollar. Het pak zal te koop zijn met Call of Duty en een niet nader genoemde andere titel. Er is ook een nieuwe versie in ontwikkeling, die speciaal wordt toegerust voor is voor racegames en vliegsimulators. Deze tweede versie moet begin volgend jaar af zijn.

Captain Future German Opening



Kent iemand deze nog?
Deze plaat wordt wel eens 1 van de echte voorlopers van de house genoemd. Zat ik als klein manneke al aandachtig naar te luisteren.
Wel Duits, maar goed..

Speciaal voor BoneCrusher..


zondag 21 oktober 2007

zaterdag 20 oktober 2007

Street Fighter IV Announcement Trailer

Moet niet gekker worden natuurlijk! HOEDOEIKDIT!

Capcom Gamer's Day



Whaha, kijk eens welke super 80's classic nieuw leven krijg ingeblazen :D

maandag 15 oktober 2007

Groetjes uit Egypte

Heee lutjes!
Het is hier echt fantastich, geweldige mensen en altijd boven de 35 graden!!
Ben sinds het einde van de rammadan alleen maar aan het eten!
Salem Aleikum!

14.10.2007


Hahahaha!
Kon het niet laten, moet wel nog wat oefenen, maar dat komt wel.

Grtzz

zondag 14 oktober 2007

vrijdag 12 oktober 2007

woensdag 10 oktober 2007

Bedrijfsongevallen 2006


http://arbo.blog.nl/onderwerp_veiligheid >>>

als reactie op paddoverhaal....

KUT KLINK

'Klink gaat paddo's verbieden'

AMSTERDAM - De verkoop van paddo's wordt verboden. Minister van Volksgezondheid Ab Klink (CDA) neemt dat besluit nog deze week, meldt het AD woensdag.

De bewindsman vervult daarmee de wens van een Kamermeerderheid, die een verbod wilde naar aanleiding van de dood van een 17-jarig Frans meisje in maart. Zij sprong onder invloed van hallucinogene paddestoelen van een brug in de IJ-tunnel in Amsterdam.

Het verkoopverbod gaat gelden voor verse paddo's, die nu nog te koop zijn in smartshops. Klink overlegt volgens de krant nog met minister van Justitie Ernst Hirsch Ballin (CDA) of deze paddestoelen als harddrug onder de Opiumwet kunnen komen te vallen. Gedroogde paddo's vallen daar nu al onder. In de meeste andere landen zijn alle soorten paddo's verboden.

Ambulances

De afgelopen jaren steeg het aantal ernstige incidenten met paddo's flink, constateerde de GGD in een rapport. In 2004 rukten ambulances nog 55 keer uit na ongelukken waarbij paddo's in het spel waren, vorig jaar was dat al 128 keer.

Het besluit om de drugs helemaal te verbieden, wordt door Klink genomen op grond van een rapport van het RIVM over de risico's van paddo's, schrijft de krant. De landelijke vereniging van smartshops waarschuwde al eens dat verse paddo's door een verbod in het illegale circuit zullen terechtkomen 'met alle gevolgen van dien'.

Cohen

De Amsterdamse burgemeester Job Cohen zei vorige maand nog dat hij een verplichte bedenktijd wil voor toeristen die paddo's willen kopen. In die tijd kan de koper informatie verzamelen over het effect van de paddestoelen. Met de maatregel moeten impulsaankopen worden tegengegaan.

Nadat in maart in Amsterdam het Franse meisje omkwam, scheurde in juli een 27-jarige Deen onder invloed van alcohol, wiet en een paddo met een auto op de Amsterdamse camping Zeeburg rakelings langs tenten waarin kinderen lagen te slapen.

TEN EERSTE: KUT TOERISTEN
TEN TWEEDE: WAAROM WORDT ALCOHOL DAN NIET VERBODEN??

ps: niet dat ik dat wil natuurlijk!

HOU BLOOS AF!!!


.....KUTKERMIS...zucht.......

3D

Onzichtbare vriend te koop op ebay

Een inwoner van Madrid heeft sinds zondag zijn onzichtbare vriend Carlitos te koop staan op ebay. Volgens de huidige eigenaar maakt Carlitos bijna nooit een geluid en krijgt de koper zijn onzichtbare huisdier er gratis bij.

De reden voor de verkoop is economisch en volgens de omschrijving is Carlitos ideaal voor een persoon die iemand aan zijn zijde nodig heeft. De hoogste bieder krijgt een brief, waarin het nieuwe voogdijschap wordt vastgelegd. Geïnteresseerden hebben nog ruim een week de tijd om te bieden. Momenteel staat de teller op 56,50 euro. De verkoper schat de verzendkosten op 2,43 euro.

vrijdag 5 oktober 2007

Pulp Fiction, maar dan anders...

Pulp Muppets


Fuckin' Short Version

dinsdag 2 oktober 2007

Flauw spelletje

Leerlingen van een middelbare school in Spijkenisse hebben een bizar spel ontdekt: hoe val je zo snel mogelijk flauw. Onder aanmoediging van leeftijdsgenootjes gingen de vier leerlingen van de Blaise Pascal-school vrijdag de strijd met elkaar aan.
De leerlingen beoefenden het spel door hun hoofd tussen de knieën te houden met de handen in de nek. Door daarna snel weer op te staan en hard op de rug van de hand te blazen viel het viertal flauw. Vrienden stonden klaar om ze op te vangen. De flauwgevallen leerlingen kwamen enkele tellen later weer bij hun positieven.
De GGD zegt dat de kans op blijvende schade klein is, maar raadt het spelletje wel af.

Hier een van de vele filmjes op Youtube.


zondag 30 september 2007

Presentator Boemerang krijgt slappe lach



Schijnt wel nep te zijn (geregiseerd) , maar toch lachen. Hoi jong!

donderdag 27 september 2007

dinsdag 25 september 2007

25.09.1994


Fucking 13 jaar geleden alweer, man.
Vanavond bij Roedie ene drinken, toch Roedie?

Greetz Riller!

maandag 24 september 2007

Allochtonen vs. Nederlanders

Niet te geloven

Alsnog de Groeten uit de Red Light Bar


Ijskouwe biertjes, Orangebudtoeters en swingende chicks achter de bar, zondag 25 graden!

Groeten Leip, Feer en Riller

Terwinselen