woensdag 10 januari 2007

Duur Appeltje

"iPhone combines three products - a mobile phone, a widescreen iPod and a breakthrough Internet communications device."

Na ruim vijf jaar geruchten en tig (fake) ontwerpen is het gister dan toch echt gebeurt: Apple heeft de iPhone aan de wereld gepresenteerd.

Enkele specs: Een 3.5inch touchscreen display (480 x 320 pixels) met 'afstands sensor' zodat het touch-gedeelte van het display vanzelf uit gaat als je het toestel tegen je gezicht drukt om te bellen. Ook wordt het scherm automatisch aangepast als je de iPhone kantelt.
De iPhone heeft een 2 megapixel camera en is in twee uitvoeringen te koop, met 4GB of 8GB. Verder een quadband GSM met Bluetooth, EDGE en WiFi onboard. Dat alles in een apparaatje van 11.6mm dun.
Als OS heeft Apple gekozen voor OS-X en standaard wordt ie ook uitgerust met Google Maps, Widgets, Safari, Yahoo push-mail en uiteraard iTunes.

De prijs is ook 'des Apples'. In de VS gaat de 4GB versie, met tweejarig abonnement 499 dollar kosten, terwijl de 8GB versie nog 100 dollar duurder wordt. Hij komt daar in Juni op de markt. Wij moeten nog een paar maanden langer wachten, tot ergens in Q4 van dit jaar..
Meer pics klik hier


1 opmerking:

gu zei

I want one!!!!!!!!!!!!!