zondag 30 augustus 2009

support your local zorbot this september

voor als je deze nazomer nog zin hebt in kunst en technologie. Ik sta op deze festivals (jezus dat klinkt kut zeg, kunst en technologie):

http://2009.gogbot.nl/programma/youngblood.html


http://robodonien.de/

die laatste is denk ik het leukst met veel punkacrobaatjes, maar op gogbot treed alec empire (atari teenage riot) op



daarna ga ik denk ik maar eens een ander beeld maken

donderdag 27 augustus 2009

Cultura Nova

Van vrijdag 28 augustus t/m zondag 6 september vindt voor de 19de keer het jaarlijks zomerfestival Cultura Nova plaats in Heerlen en omgeving. Dit jaar staat het beeldend theaterfestival in het teken van het thema Metamorfose: een gedaanteverwisseling of transfiguratie, een verandering van vorm, structuur, karakter, verschijning of omstandigheid.

Het festival opent vrijdagavond 28 augustus in hartje Heerlen met het grootse buitenspektakel - en Nederlandse primeur – TRANSITion van de Duitse theatergroep PAN.OPTIKUM. Aansluitend is er een gevarieerd en grensoverschrijdend programma van theater, dans, film, muziek en beeldende kunst op bijzondere locaties te zien.
Download hier de CulturaNova '09 Programma Brochure.

maandag 24 augustus 2009

Copywrong!

Do not download this movie!

vrijdag 21 augustus 2009

AVATAR



Jake is een gewonde oorlogsveteraan in de toekomst, die onvrijwillig met enkele anderen naar de planeet Pandora wordt gebracht om deze te koloniseren voor de mensheid op Aarde. Deze planeet wordt bewoond door de Na'vi, een mens/machine-achtig ras met hun eigen taal en cultuur.

donderdag 20 augustus 2009

District 9



An extraterrestrial race forced to live in slum-like conditions on Earth suddenly find a kindred spirit in a government agent that is exposed to their biotechnology.

vrijdag 14 augustus 2009

PinkPop Classic

Hoi.

Wie gaat er nog meer naar PinkPop Classic?




Wij (Kim & Bart) gaan!

zondag 9 augustus 2009

50 Cent Game

50 Cent: Blood on the Sand Smack Talk Montage

Fire in the motherfuckin' hole bitches!

vrijdag 7 augustus 2009

Wat niet te kijken in een vliegtuig

Lekker onderweg en dan even 'n filmpje meepakken in het vliegtuig..

Ill Communication Remastered

Gierende banden, rennende en springende politiemannen met dikke jaren zeventig snorren, foute zonnebrillen en dito kapsels vliegen over je scherm. Cochese, Bobby, The Rookie en The Chief zijn de hoofdrolspelers van deze "action-packed" en satirische videoclip van 'Sabotage', geregisseerd door Spike Jonze, iemand die al bekend was met de capriolen van de Beastie Boys. Het album waar het nummer van afkomstig is, is nu opnieuw in geremasterde versie uitgebracht, inclusief bonus-cd.



Het album was een samenraapsel van hun punkerfgoed, rap, hiphop, funk en jazz dat fijn verwoven in elkaar stak en eigenlijk nog steeds steekt. "Ill" blijft een overwegend jaren negentig sfeer met zich meedragen, maar tracks als 'Sure Shot' en 'Sabotage' blijven hun recht voor zijn raap impact behouden. Geremasterd komen ze iets beter uit de verf, maar het is nu ook weer niet zo dat het geluid geheel uit elkaar getrokken is en deze BB-anthems een heel stuk helderder klinken. De muur van geluid die op het origineel op je af kwam heeft nu enkele gaten gekregen waardoor er wat meer balans te vinden is in sommige stukken, maar de muzikale chaos op de achtergrond blijft aanwezig. Voor tracks als 'Tough Guy' en 'Heart Attack Man' jammer, aangezien die wel een betere verdeling van geluid konden gebruiken. In de jazzy en funky composities zijn de verbetering wel beter hoorbaar.

De bonus-CD is heel aardig en kent enige goede remixen van 'Sure Shot', 'Root Down' en 'Get It Together'. Verder staan er o.a. nog live-registraties op van 'Heart Attack Man' en 'The Maestro'.
Bron: fok

Klok vannacht

maandag 3 augustus 2009

Bijna 15 jaar geleden...

Hey vrienden!

Het is 25 september 2009 as. alweer 15 jaar geleden, dat Jaapie overleden is..

15 jaar....
Misschien wel een goede gelegenheid om met z'n allen een hap-
je te gaan eten cq drinken.

Het plan is om lekker bij Grieks restaurant "El Greco" in Heerlen te gaan eten.
Met een beetje geluk kunnen we buiten zitten.
Gu, Leip en ik zijn afgelopen zaterdag gaan checken hoe het smaakt bij deze Griek en we waren alledrie zeer tevreden!

Leuk feit is, dat ik iemand van de bediening ken en voor ons de formule van allerhande voorgerechten kan worden geregeld ipv standaard
Gyros en Suflaki, errrrug lekker dus!

Laat allemaal ajb even weten of dit een strak plan is? We hebben nu nog tijd om late diensten en dergelijke te verschuiven. We willen de 25e zelf gaan, maar andere suggestie's zijn uiteraard welkom!

καλή όρεξη




het regent klassiekers deze zomer

Wim Kersten in da fokking house!!