maandag 19 januari 2009

Oprah, gek op crack ?!?

Een zekere Randolph Cook (51) gaat een openhartig boek uitbrengen met de titel The Wizard of O: My Life With Oprah over zijn wereldberoemde ex Oprah Winfrey (54). Randolph en Oprah hadden in 1984 een relatie van een half jaar, maar heeft blijkbaar genoeg schokkende dingen met haar meegemaakt om een heel boek vol te pennen.

Volgens Randolph heeft Oprah hem geleerd hoe je crack moet roken en dat ze het vanaf dat moment regelmatig samen deden. Oprah had toen ook al een talkshow en was regelmatig high toen ze moest presenteren, claimt de ex. Zelf gaf de queen of talk eerder al toe in de jaren '70 een korte periode cocaïne te hebben gebruikt. Boulevardblad National Enquirer zegt in 2007 een document van de rechtbank te hebben gevonden waarin wordt bevestigd dat Rudolphs verhaal klopt. Er staat onder andere in dat de gedaagde (Oprah) toegeeft dat de twee ooit een seksuele relatie hadden en dat ze samen crack hebben gebruikt.

De reden dat Randolph oude koeien uit de sloot trekt is simpel: hij heeft terminale kanker en zal waarschijnlijk binnen twee jaar sterven. En dat is natuurlijk de schuld van Oprah... Hij vertelt: "Amerikanen hebben Oprah op een voetstuk gezet en lijkt overwinnelijk te zijn." En dat moet maar eens afgelopen zijn, wat Randolph betreft.

Geen opmerkingen: